CEUCO IX. kongresszusának úti beszámolója, ahogy a Magyar Hölgyek Gasztronómiai és Borrendje látta

CEUCO– EurópaiBor és Gasztronómiai Egyesületek Szövetsége - egy intézmény,amely bemutatja Európa különböző régióinak kulináris és idegenforgalmi sokszínűségét.

Nemzetek tradícióinak, ízeinek, szokásainakolvasztótégelye volt 2011. november 4.és 6. között a portugáliai Albufeira városa, a CEUCO IX. kongresszusánakhelyszíne, ahol a Magyar HölgyekGasztronómiai és Borrendje büszkén és sikerrel képviselhette hazánkat,Magyarországot.


A Magyar Hölgyek Gasztronómiai és Borrendje2006 novemberében vált a CEUCO teljes jogú tagjává és azóta évről évreszorosabbá és élőbbé vált a kapcsolat Magyarország és az európai szervezetközött.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az ideiévben a kongresszus tagjai által jelölt három ország között, – akik közül egyelnyeri a 2013-ban megrendezésre kerülő CEUCO XI. kongresszus megrendezésénekjogát – ott van Magyarország. Nagy lehetőség ez egy olyan kis ország számára,mint Magyarország, hisz a közel 500 fő és 11 ország részvételével megrendezendőkongresszus számos bemutatkozási lehetőséget rejt magában.


A teljes úti beszámoló megtekintése >>

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center