XV. Gyulai Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál

Közeledik a XV.Gyulai Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál, amely Gyula város legjelentősebbeseménye, most négy napos rendezvény lesz. A Szent Vince Borrend, és az MBOSZBorrendjei évek óta szép létszámmal vesznek részt a városon átvezető Lovagifelvonuláson.

Ezen a legnagyobb városi rendezvényen fog ismételtenmegtörténni a Békés Megyei Lovagi Szék új Borrendi tagjainak látványos Avatásiceremóniája is.

Ezúton szeretnénk aSzent Vince Borrend Békés Megyei Lovagi Széke nevében szeretettel meghívni Benneteketa nagyszabású rendezvény keretében megtartásra kerülő borrendi programunkra.

Hasonlóan az eddigi bevált gyakorlathoz a gyülekező Gyulán a„Százéves Cukrászda” udvarán lesz.

Időpont: 2014.04. 19. /szombat/

Gyülekező: 14,20-14,50.-ig a Százéves Cukrászda udvarán / a Rendek fogadása, megvendégelése, azétkezési jegyek és VIP belépők átvétele/

Program:

XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál ésVásár Gyulán (04.18. - 21.) 04.19.-én szombaton 15,00 órától indul aLovagi felvonulás a Százéves Cukrászdától, a Szent Vince Borrend és LovagiSzéke és más Borrendek, valamint társ rendek, csoportok. Meghívásos alaponkaptak meghívót a Rendek. Látványos felvonulás a Várkertig. ANagysátorban a színpad előtt minden felvonuló Rend zászlajára a Pálinkakirálynő szalagot fog kötni. Tovább vonulás a szokásoknak megfelelően a várba. A GyulaiVár színpadán 15,40 órától Pálinka Lovagavatási ceremónia majd 16,10órától Borlovag avatási ceremónia lesz a Borrendek, a Pálinka Lovagrendek éstárs rendek közreműködésével, eső esetén, aFesztivál Nagyszínpadán lesz a ceremónia.

Elvonulás: Aceremónia után 16,40-től közösen a VIP sátorba. Itt az étkezés lebonyolítása ésismételt megvendégelés. Majd 21,00 órától a Fesztivál sátorban azÍrígyhónaljmirígy élőkoncert megtekintése, önállóan.

 

Rendenként 5 fődíszruhába öltözött felvonuló lovagnak biztosítunk a szombati napra VIPbelépőt, valamint étkezési jegyet, amelyet a kijelölt vendéglátó egységbenlehet beváltani. Ezen felüli létszámnak 2500Ft/fő költségtérítés mellett tudjuk biztosítani a belépőt és az étkezést. Abelépő és étkezési jegy átvételét Borrendenként egy kijelölt fő veheti fel,akinek a nevét majd kérjük megadni.

A rendezvény 4 napos és Gyula városa is szép alföldi kisváros, ahol egy hosszú hétvégét érdemes eltölteni. A rendezvény részletesprogramjáról a www.palinkafesztival.hu,a szállás lehetőségekről pedig a www.visitgyula.comhonlapokon tudtok tájékozódni és szállást foglalni.

 

Részvételiszándékotokat - pontos létszámmal- legkésőbb2014. április 8.-ig 06/30/9851474, Lukács Sándor és 06/20/2487073, SándorIstván telefonszámokon vagy lukikergyula@globonet.hu és sandoristvanpal@gmail.com mailcímeken kérjük jelezni.

A Rendek neveivel ellátott felvezető táblák, valamint azétkező létszám miatt, kérjük a jelentkezési határidő betartását.

Részvételetekreszámítunk, mert jelenlétetekkel jelentősen emelitek a rendezvényünkszínvonalát!

 

Szeretettel várunk Benneteket!

 

 

Gyula, 2014. 03. 24.

 

Borlovagi és baráti üdvözlettel:

 

 

Dr. Fülöp Mihálysk.          Lukács Sándor sk.           Sándor István sk.
Szent Vince Borrend          Lovagi Szék Elnöke         Lovagi Szék Titkára
Nagymestere


Letölthető invitáló >>

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center