A Magyar Bor Akadémia 19 éve ítéli oda a magyar borászok által elérhető legrangosabb szakmai kitüntetést, elismerést egy-egy borásznak, akinek kimagasló szakmai teljesítményét, többéves munkásságáét hivatott a díj méltatni. A 2011-ben „Az Év bortermelője” eredetileg az „Év Borásza” elnevezésű kitüntetést három szekszárdi kitűnő borász közül Vida Péter nyerte el.
Az ő tiszteletére rendezett gálaebéden, febr. 5-én került a díj átadásra, az összesereglett borakadémiai tagok, borászok, Vida Péter tisztelői előtt. A végtelenül szimpatikus, szerény, szakmai alázattal borairól, gyökereiről nyilatkozó Vida Péter boraira kitűnően komponált ételsort a Corinthia Hotel Budapest Valetta termében költötte el a 350 főnyi vendégsereg.
Az ő tiszteletére rendezett gálaebéden, febr. 5-én került a díj átadásra, az összesereglett borakadémiai tagok, borászok, Vida Péter tisztelői előtt. A végtelenül szimpatikus, szerény, szakmai alázattal borairól, gyökereiről nyilatkozó Vida Péter boraira kitűnően komponált ételsort a Corinthia Hotel Budapest Valetta termében költötte el a 350 főnyi vendégsereg.