Ülésezett a Marketing Bizottság

A szövetség Marketing Bizottsága január 30-án tartott megbeszélést, Hartl Mónika elnök vezetésével, amelyen értékelte a megválasztása (2011.március 3) óta végzett munkát, és meghatározta a soron következő feladatokat, annak érdekében, hogy a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége megítélése, elismertsége a szőlő és borágazat szereplőinek ismertsége, a mértéktartó és kulturált, egészségre kedvező hatású kitűnő minőségű magyar bor fogyasztása széles körben ismerté váljon.A szövetség egységes megjelenése, a különféle rendezvények, jelvények kialakítása kapcsán véleményezte a bizottság az elkészült asztali zászló, boríték-levélpapír, tisztségviselők jelvényeinek mintáit és a különféle díjak, oklevelek, emléklapok egységes megjelenési formáját.
Részletesen értékelte a szövetség honlapjának kétségtelenül megnyilvánuló eredményeit, de az ezzel együtt meglevő hiányosságait, ennek megszüntetésére teendő feladatokat.
Az ötfős bizottság egy tagja betegség, egy tagja egyéb, halaszthatatlan elfoglaltságok miatt nem tudott a megbeszélésen részt venni.
A bizottság tagjai elhatározták, hogy a további „megbeszéléseket” az internet felhasználásával „skype” kapcsolattartással fogják lebonyolítani.

Különdíj >>


asztali-zaszlo-1.JPG tisztseg-jelveny-1.JPG

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center