Új taggal bővült Szövetségünk

A móri Wekerle Sándor emlékünnepen 2011 áprilisában azünnepség egy rövid időre rendkívüli MBOSZ. közgyűléssé alakult át, ahol is ajelen levő borrendek, az MBOSZ. tagjai, társult taggá fogadták a beregszásziSzent Vencel Borlovagrendet, az elnökség és a Szakmai Bizottság javaslatára. Ahatáron túli társult tag borrendek száma így hatra növekedett, Ukrajna,Szlovákia és Szerbia magyarlakta területéről.

A Szent Vencel Borlovagrend már 2009-ben kinyilvánítottacsatlakozási szándékát a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségéhez.. Aberegszászi borrend ajánlója, felvételének kezdeményezője a móri Brindisi SzentLőrinc Borlovagrend és a miskolci-lillafüredi István Nádor Borlovagrend. Mindkétajánló borlovagrend hosszabb ideje ismeri a Szent Vencel Borlovagrendet, egymásrendezvényein való részvétel kapcsán.

A Kárpát medencei szőlő és bortermelő térség bort szerető ésa kulturált, mértéktartó borfogyasztás testre, lélekre ható kellemes hatásánakhirdetését vállaló borrendek szövetségének családja szeretettel fogadta az újtagot.


Ajánlás >>, Szándéknyilatkozat >>


pict0295.JPG pict0296.JPG pict0298.JPG pict0302.JPG pict0303.JPG

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center