Siklósi Gasztro- és Borbarátnők Egyesülete

Siklósi Gasztro- és Borbarátnők Egyesülete legfrissebb hírei

(a borrend még nem küldött be hírt)

Siklósi Gasztro- és Borbarátnők Egyesülete bemutatkozása


Egyesületünket 2013–ban egy főzni szerető, finom borokat kóstoló baráti társaságból alakítottuk meg, addig csak saját örömünkre főztünk. 2014-ben gondoltunk egy nagyot és mivel a finom ételekhez szorosan kapcsolódik a finom bor, felvettük a Siklósi Gasztro-és Borbarátnők Egyesülete nevet.

Az egyesület célja: a térség gasztronómiai hagyományainak felkutatása, megismertetése, az egészséges az egészséges táplálkozási szokások ismertetése, és a különböző néphagyományokhoz kötődő gasztronómiai szokások újraélesztése, valamint a határ menti területek gasztronómiai örökségének felkutatása és megőrzése, a kapcsolatok ápolása, a bor kultúrájának megismerése, megismertetése, a kulturált illetve a gasztronómiai élményekhez kötődő társasági borfogyasztás szokásainak népszerűsítése.

Továbbra is örömmel vagyunk együtt és örömmel képviseljük a Villányi Borvidéket. Borászainkra, boraikra, eredményeikre, sikereikre büszkék vagyunk. Arra a közös munkára is, hogy a Villányi Franc a világhírig repítette borvidékünk hírét.

Köszönetünket fejezzük ki minden borrendnek, akik eddig is barátként fogadtak, és megtiszteltetésnek vesszük, hogy már a Borrendi Szövetség nagy családjának is tagja lehetünk!

Elérhetőségek

Szabó Zsoltné
egyesület vezető
mobil: 20/2318981
email: gasztroesbor7800@gmail.com
facebook: Siklósi Gasztro- és Borbarátnők Egyesülete

01.jpg 02.jpg b.jpg

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center