MBOSZ küldöttség a verseci szüreti fesztiválon

Bánátban–Versecen és környékén – példamutatóan megmaradtak egybefüggő szőlőültetvények,szép és gondozott állapotban a társadalmi-gazdasági változások után is. Ezen aterületen ténykedik a Bánáti Szent Teodor Borlovagrend Nicola Cuculj Nagymesterúr vezetésével.

A tavaszi „Vino-Fest”-enlehetőséget teremtenek –már két éve folyamatosan- a magyar borvidékeketképviselő borrendek bemutatkozásának, évente 3 borvidék részére. Ősszel, aszüreti fesztiválra is meghívják az MBOSZ képviselőit, amelyet 2011. szeptember 17-én rendeztek. Az MBOSZdelegáció vezetője volt Hartl Mónika Marketing Bizottság elnöke, részt vettekmég: Fehér Ági és Bátori József a VinumIster-Granum Regionis Borlovagrend és Méhesi Éva a Kunsági Női Borrend tagja.

A résztvevők beszámolója szerint verseci barátaink,borlovagtársaink példaszerűen fogadták, látták el a vendégeket, akik kellemesemlékekkel a szívükben érkeztek haza.


bemutatkozas.JPG felvonulas.JPG felvonulok-1.JPG felvonulok-2.JPG felvonulok-3.JPG igy-kell-ezt.JPG kuldottseg-1.JPG kuldottseg-2.JPG nicola-cuculj-nagymester-pincejeben.JPG verseci-latkep.JPG

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center