Ismét gyászol a borrendi társadalom

Ismét gyászol a borrendi társadalom.

A Szent Rókus Borlovagrend alapító - tiszteletbeli örökös nagymestere, Gallai Sándor 2019. április 4.-én, életének 87. évében, hosszan tartó, súlyos betegségben elhunyt. Alapító nagymesterünk búcsúztatása 2019. április 25.-én csütörtökön 15 órakor lesz a dunaföldvári "Öregtemplom"-ban ( Dunaföldvár, Templom u. ). A temetés szűk családi körben, 16 órától a Fehérvári utcai temetőben. Mivel temetésen a Borrendek már nem vesznek rész, templomi a búcsúztatásra csak egy-egy szál virágot kérünk hozni.

A másik tragikus esemény a borrendünk életében, hogy a Szt. Rókus Borlovagrend Főborásza, a MBOSZ Szakmai és Etikai bizottságának volt tagja, a Keszthelyi Egyetem címzetes egyetemi tanára, az Agro-Bölcske Zrt. Vezérigazgatója, Dr. Sűrű János életének 68. évében, 2019. április 12.-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt! Főborászunk temetése 2019. április 26.-án pénteken 15 órakor lesz a dunaföldvári "Fölvégi" temetőben (Előszállási utca, a Shell kúttal szemben, a 6-os és 61-es utak kereszteződésétől 100 méterre)

Mindkét búcsúztatás után a borrendek megjelent képviselőit szeretettel várjuk a Szt. Rókus Borlovagrend Székházában és kis baráti beszélgetésre!

Dukai István nagymester

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center