Fotópályázatunk eredményhirdetése

ÉRTÉKELÉS SZEMPONTJAI ÉS MÓDJA

Az augusztus végén meghirdetett„Mit láttak a magyar borlovagok a nyáron” című fotópályázattal az volt acélunk, hogy a honlapunkra érdekes, reményeink szerint mindenkit érdeklő anyagkerüljön. A címből következően a nyári utazásokon, kirándulásokon készült,tájak, élmények emberek fotóit reméltük.

A szövetség 46 borrendjéből 13borrend 18 tagja küldött képeket, vett részt ezen a játékon.

Az értékelésnél az úgynevezettszakmai zsűribe a Marketing Bizottság tagjai és meghívott fotósok, újságírókvettek részt: Gazsi József és Lethenyei László, Viniczai Sándor és Biza Klára.

A vitás dolgok eldöntésére egyháromtagú un. csúcs-zsűri alakult: dr.Terts András, Hartl Mónika és Biró Mária.

A szakmai zsűri fotókra leadott szavazatait pontokkal számoltuk: első hely10 pontot, második hely 6 pontot, harmadik hely 3 pontot ért.

A közönségszavazatoknál is acsúcs-zsűri döntött abban, hogy a legtöbb szavazatot kapott fotók, fotósokközött ki kapja a legtöbb fotó készítője és a legjobb kollekciót beadó fotóscímet. A Gondűző fotósára érkezett a legtöbb szavazat is, de a pályázatikiírásnak, a kollekció összhangjának értékelésé során a csúcs-zsűri a számszakimeggondolások alapján mégis a Kadarka kollekciót értékelte a legjobbnak.

Ennek megfelelően az alábbieredményt hagytuk jóvá:

  1. táblázat

Az összesen beérkezett 163közönség szavazat, ebből érvényes 132. volt: 5 e.mail reklámtartalmú volt, 3e.mailban értékelhetetlenül szavaztak, ugyanarról az e.mail címről érkezett 12szavazat, és mindkét megadott címre elküldte 11 szavazó, de csak az egyik címreérkezett voksot vettük figyelembe.

Ennek megfelelően szavazatok száma a következő:

  1. táblázat

Ötletgazdaként bízom benne, hogyjövőre folytathatjuk ezt a játékot, és a mostaninál nagyobb érdeklődés fogjakísérni.

 

A hivatalos eredményhirdetés2011. november 26-án lesz az Újbor és Sajtfesztiválon a mezőgazdaságiMúzeumban.

 

2011. november 15.

BiróMária

Pályázati képek megtekintése >>

Eredmények összesítése >>, Szavazatok >>, Résztvevők listája >>

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center