ÉRTÉK-RÉGIÓ-TURIZMUS Magyarország első Borturisztikai kiállítása

Tisztelt Nagymesterek!


Mellékelten küldöm a ÉRTÉK-RÉGIÓ-TURIZMUS Magyarország első Borturisztikai kiállítására és konferenciára szóló meghívót.

felhívás.pdf - LETÖLTÉS

program.pdf - LETÖLTÉS

Kérlek benneteket, hogy a borrendetekben lévő esetleg érdekelt vállalkozásoknak és a tagoknak is szíveskedjetek továbbítani.


Részt vehettek mint vendég, vagy mint kiállító is.


Jelentkezési határidő: február 8.


2019. február 23-án BorÉRT címmel a KOCCINTAS.HU, és a Magyar Mezőgazdasági Múzeum, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa szakmai partnerségével és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének támogatásával valósulhat meg Magyarország első, borturisztikai tematikus napja, ahol pincészetek, szállásadók, gasztronómiai szolgáltatók, önkormányzatok mutathatják be kulturális, gasztronómiai és turisztikai kínálatukat, attrakcióikat.


A BorÉRT helyszíne a Magyar Mezőgazdasági Múzeum, amely már számos, a borhoz kapcsolódó eseménynek adott nagy sikerrel otthont. A BorÉrt programjának része egy szakmai konferencia is, ahol szakértő előadók segítenek a borturizmus szerteágazó területén a hallgatóknak eligazodást nyújtani.


A BorÉrt kiállítás kiemelt meghívottja a Pannon Régió, de más régióból jelentkező pincészetek és szolgáltatók jelentkezését is várjuk.


A kiállító pincészeteknek lehetősége van boraik megismertetésére és értékesítésére is.


Amennyiben további kérdésed, észrevételed lenne, keress bizalommal.


Borbaráti üdvözlettel a szervezők nevében:


Sztanev Bertalan

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center