Elindult a regisztráció a bor.hu oldalra

Elindult a regisztráció a bor.hu oldalra, minden magyar borászat jelentkezését várjuk!


A magyar bor központi portáljának egyik alappillérét képező borászati adatbázisba már lehet regisztrálni! A bor.hu weboldal a borszakma és a nagyközönség számára jelent majd átfogó online platformot, ahol az érdeklődők általános információkat találnak a hazai borvidékekről, borfajtákról, a magyar bor történelmi és kulturális hátteréről, jelentőségéről, valamint tájékoztatást kaphatnak a legfrissebb, borral kapcsolatos hírekről, eseményekről.


A magyar bor platformjának meghatározó eleme lesz az a borászati adatbázis, amelyben az összes, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának tagjaként tevékenykedő borászatot, a borászatokkal kapcsolatos legfontosabb információkat szeretnénk elérhetővé tenni. Ehhez a borászatoknak egy részletes kérdőívet kell kitölteniük, amelynek eredményeként egy komplex keresőmotorral ellátott rendszerbe kerülnek fel. A partner-adatbázist a bor.hu indulásakor nemcsak egy borvidék vagy adott borászat borai iránt érdeklődők keresik majd fel, hanem olyan potenciális borturisták is, akik a feltüntetett szolgáltatások (úgy mint borkóstoló, szállás, étkezési lehetőség stb.) vagy akár elérhető borfajták alapján választhatnak ki pincészeteket borvidéki látogatásuk megtervezésekor. Ezzel a hiánypótló kezdeményezéssel kívánjuk megkönnyíteni az eligazodást a hazai boros szolgáltatók közt mind a szakmabeliek, mind a borokkal ismerkedők számára: népszerűsítve a borral kapcsolatos utazásokat, a hazai borvidékek, borászatok felfedezését.


A borászati partner-adatbázisba való bekerülés díjmentes, a bor.hu oldalon elérhető online adatlap kitöltése szükséges hozzá. Kérjük szánjon 10 percet arra, hogy borászata még szélesebb körben váljon ismertté és elismertté, még több érdeklődőt és látogatót érjen el.


Felmerülő kérdései esetén a Magyar Turisztikai Ügynökség bormarketingért felelős kollégái készséggel állnak rendelkezésre a bor@mtu.gov.hu címen.

www.bor.hu

image-b.jpg

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center