Az új címkékkel megújult a teljes Törley sor

Az adventi időszak beköszöntével mi is egyre többet foglalkozunk majd az ünnepekkel és persze a hozzájuk illő italokkal. Reméljük, mára a borfogyasztók körében közhellyé vált, hogy a pezsgő is bor, bár kétségtelenül speciális adottságokkal rendelkezik, és felszolgálásának is megvannak a maga szabályai.

Nem szabad tehát kevésbé komolyan venni, sőt a pezsgők jelentik azt a világot, amelybe sok, a borvilág többi bugyrát megjáró borfogyasztó egy idő után kiköthet. A következőkben a legismertebb hazai pezsgőpincészet, a Törley márkamenedzserével, Lőrik Tamással beszélgetünk az aktuális újdonságokról.

(vinoport)

Mielőtt a legfrissebb hírekre terelnénk a szót, összefoglalnád nekünk számokban, mit jelent Magyarországon a Törley név?

A Törley pezsgők a hazai piac legkeresettebb pezsgői. A háromféle technológiával (méthode traditionnelle, transvasée, charmat) készített pezsgőkből a magyar üzletekben és vendéglátóhelyeken mintegy 6-6,5 millió palackot értékesít a pezsgőpincészet. Elmondható, hogy a termékkör 100%-os disztibúcióval rendelkezik a kiskereskedelemben, hiszen gyakorlatilag az 50 négyzetméter alatti boltoktól a hipermarketek polcáig mindenütt találkozhatnak velük a vásárlók

Bővebben >>

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center