Az István Nádor Borlovagrend és az Omega együttes közösen anyagi támogatást gyűjt

Az István Nádor Borlovagrend és az Omega együttes közösen anyagi támogatást gyűjt a Miskolci Gyermekkórház Onkohaematológiai és Csontvelő Transzplantációs osztály rákos kis betegeinek gyógyítására.


A most szervezendő támogatás előzménye:


Borlovagrendünk hosszú évek óta karitatív tevékenységet is folytat, kiemelten a daganatos kis gyerekek gyógyulásának elősegítésére.

Az Omega együttes 2019-es, miskolci Arénában tartott teltházas koncertjén 2 db lovagi vállpántot dedikáltak az együttes tagjai.

Tették mindez azzal a közös elhatározással, hogy a vállpántokért felajánlott összeggel segítsük a kórház által meghatározott eszközök, berendezések és a mindennapi gyógyításhoz szükséges dolgok finanszírozását. Köszönet ezért a nemes cselekedetért az Omega együttes tagjainak, de legfőképp Benkő László nagyrabecsült borlovagunknak és Trunkos András managernek.


A már országosan előkészített felajánlások menete a következő:


· Egy rövid, fotóval ellátott közlemény kerül fel a borrend facebook oldalára és honlapjára. A dedikált vállpántokért felajánlott összeget a Bonta Zoltán Alapítvány számlaszámára lehet átutalni. Az alapítványt Bonta Zoltán rákban elhunyt kisfiú édesapja hozta létre, melynek tagja Dr. Simon Réka az Onkohaematológiai és Csontvelő Transzplantációs osztály főorvos asszonya is.


· Egy darab vállpántot sorsolunk ki az összes, felajánlást tevő támogatók között, összeghatártól függetlenül. A sorsoláson minden, felajánlást tevő részt vesz!


· A másik dedikált vállpántot a legnagyobb összeget felajánló kapja. Azonos összeg esetén sorsolás dönt.


Örömmel tudatom, hogy az István Nádor Borlovagrend és az Omega együttes mellett több országosan ismert egyesület és a média is felsorakozott, többek között a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége. Március 12-én csütörtökön a Retro rádióban Benkő Lászlóval közösen adunk riportot, ismertetve e nemes célt.(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center