A Strázsahegy egy napra gasztroparadicsommá vált

Jégvirágtól borvirágig Monoron (Iványi Bianca, Nyulasi Gábriel)
Együtt voltunk, nem is kevesen, az eddig talán legsikerültebb és legemlékezetesebb eseményen is, mely „Jégvirágtól Borvirágig” Gasztrobor Élménytúrát kínált egész nap, január közepén, egy váratlanul tavaszi, fényes-szeles napon. Hívószavunkra a Nyugati pályaudvaron mintegy 30fős csapat verbuválódott össze, hogy együtt vágjunk neki az újabb strázsahegyi kalandoknak! Majd’ ezren lehettünk a helyszínen, ezer pince helyett úgy tízre, ha nem számoljuk az egyébként is vendégváró, nyitott kapukkal bevonzó borászatokat. És a várakozásokat, eddigi teljesítményeiket is túlszárnyalták maguk a szervezők: jelentem, Monor, sommásan, ez példás volt! Tovább a cikkre >>
 

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center