43. Boglári Szüreti Fesztivál

Helyszín: Balatonboglár, Platán-tér


Várunk minden szakmabelit, borászatot, pincészeteket, borrendek, és borutak tagjait,hegybírókat, hegyközségek tisztségviselőit, vezetőit, önkormányzatok képviselőit, polgármestereit 2019. 08. 17. 17:00 órai kezdettel megrendezésre kerülő ünnepélyes megnyitónkra.


Másik kiemelt programunk: Tesla Show, 2019. 08.19. a tűzijáték után


Első ízben láthatsz Tesla Show-t Magyarországon!


Magyarországon először!


Még soha nem látott szenzáció lesz idén a 43 Boglári Szüreti Fesztiválon-n!


Egyszer régen a Boglári Fesztiválon a szervező azt kérte a tűzijáték felelőstől , hogy hozza össze a tűzet a vízzel. A furcsa kérésből megszületett a tűzijáték és lézer show kombója, ami a maga idejében rendesen kiverte a biztosítékot, de mára már számos rendezvényen megszokott a párosításuk..


Idén a Boglári Szüreti Fesztivál ismét új korszakot nyit a Tesla Show-val, ahol tűz mellé az áram villámokkal társul, mindehhez a legnagyobb vizünk, a Balaton szolgáltatja a díszletet és a hátteret!


Az országban első ízben látható Tesla Show-t egy eddig titkolt, külön erre a célra épített negyedik színpadon tekinthetik meg a nézők augusztus 19-én este.


Az ország egyik legnagyobb ingyenes , szabadtéri, kulturális, gasztronómiai borrendezvényén. Müller Attila, Szabó Kitti, Szulák Andrea és Molnár Vilmos műsorvezetők lesznek a színpadok házigazdái a család minden tagjának szóló műsorszámok mellett és között.


Az idei esztendőben már 3 színpadra bővült programmal és rengeteg fellépővel rukkolnak ki a házigazdák az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között.


A Platán téren a Zenepavilonban hallhatunk szinte minden stílusból ízelítőt, crossover tenort, country-rock-ot, acapellát, és sok már stílusból kapunk merítést.


Aki eddig még nem hitte, az most majd meglátja, hogy a 43. Boglári Szüreti Fesztivál végre valóban megújul: igényes kézműves vásárral, felejthetetlen gasztronómiai pavilonokkal, vidámparkkal, kiváló borudvarokkal, külön gyermekeknek szóló zenekarokkal is színesedik a program, hogy továbbra is egy családias, minden generációnak szóló rendezvényt láthasson a nagyérdemű!


Már nem egyből választhat! A borkedvelők pedig első alkalommal kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Mátra, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Csopak, Tihany, Balaton-felvidék, Somló, Etyek, Pannonhalma, Kunság, Csongrád, Hajós Bajai és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival. Idén igazi jeles borok kellemes kavalkádja közül lehet vég nélkül válogatni! Senki nem marad szárazon!

(c) 1995-2018 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center